fietspositionering

Focus op

Fietspositionering (bikefit), inspanningstest, Personal Training of schematische begeleiding

.

Ga nu aan de slag om jouw doelen te realiseren. Focus op wat het beste in je naar boven haalt. Wat is jouw doel? Waar kan ik je het best bij helpen? Ben je een fanatiek fietser? Dan is een fietspositionering een must. Met gestructureerde en doelgerichte kracht- en conditietraining of schematische begeleiding behaal je efficiënt je doel. En voorkom je de vaak voorkomende overtraining. Klik op de foto's voor meer informatie over het betreffende onderdeel.

SportFocus op twee locaties

.
SportFocus is actief op twee locaties in Eindhoven. Namelijk in het SX gebouw op Strijp S in Eindhoven (Torenallee 3) en in het Epic gebouw bij Eindhoven Airport (Luchthavenweg 81). De bikefit, ofwel fietspositionering en de inspanningstesten verzorg ik in het SX gebouw op Strijp S, Eindhoven. Voor Personal Training en schematische begeleiding kun je terecht in het Epic gebouw, bij Eindhoven Airport.

Bikefit

Inspanningstest

Personal Training

Schematische Begeleiding

Samenwerking Fietspositionering en inspanningstesten

.

Niets is belangrijker dan blijven innoveren. Dat gaat beter met de juiste mensen om je heen. Daarom werk ik vanuit sportfocus samen met verschillende partijen. Belangrijk is de samenwerking met Improove Coaching. Samen met Cees-Jan verzorg ik al geruime tijd de inspanningstesten en fietspositionering in Eindhoven.