personal training Eindhoven

Personal Training

Zoek je iemand die je extra motiveert? Jou nog intensiever begeleidt? En een stok achter de deur is? Kies dan voor Laurens van Sportfocus Personal Training Eindhoven. De meest effectieve manier om in topconditie te komen.

Als Personal Trainer ben ik niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator. Ik stimuleer je om op een effectieve en efficiënte wijze aan je lichaam te werken. Zo bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je effectiever een optimaal resultaat.

Personal Training Eindhoven en testen

Mijn PT is net wat anders. Je traint namelijk op basis van de resultaten uit het inspanningsonderzoek. Zo train je effectief en efficiënt naar jouw doelstelling: afvallen of een sportieve doelstelling als een marathon of Alpe d’Huez beklimming! Kom snel langs bij Sportfocus, Personal Training Eindhoven!

Personal Training uurtarief: € 50,00
Personal Training 2 x per week maandtarief: € 300,00
Duo Training uurtarief: € 95,00
Duo Training 2 x per week maandtarief: € 550,00
Triple Training uurtarief: € 135,00
Triple Training 2 x per week maandtarief: € 750,00

Trainen zoals je het graag zou willen

Het is belangrijk  dat je je prettig voelt tijdens je training, dan je vertrouwen hebt in de persoon die je begeleidt en dat de omgeving waar je traint bij je past. Bij Sportfocus Personal Training Eindhoven heb je geen enorme, volle zalen en geen bekijks van nieuwsgierigen. Je traint in een overzichtelijk ruimte en vrijwel altijd alleen. Zo krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je de training doen zoals je dat graag zou willen.

Klaar om een GRATIS proefles te nemen?? Neem dan contact met ons op. We dagen je uit!!