zadeldrukmeting

Zadeldrukmeting

zadeldrukmeting onderdeel van Bikefit

Het meten van de zadeldruk is een vast onderdeel van een volledige Bikefit. Soms is alleen een zadeldrukmeting al een oplossing. Daarom is deze ook apart te reserveren.

Kies je voor enkel een zadeldrukmeting? Dan volg je een verkort protocol: ik start met het inscannen van je fiets. In grove lijnen kijk ik of je juist op je fiets zit. Na eventuele kleine aanpassingen, start direct de zadeldrukmeting. Daarbij plaats ik een matje van Gebiomized over je zadel en 37 sensoren geven je tijdens het fietsen direct feedback over de drukverdeling op jouw zadel.

Kies uit 100 zadels

Op deze manier kunnen eventuele probleempunten worden opgespoord en aangepakt. Op ons Guru systeem is het wisselen en uitproberen van zadels een fluitje van een cent. Een zadel wissel duurt immers niet langer dan 5 sec. En met een keuze uit een kleine 100 zadels is de kans groot dat ik een oplossing heb voor jouw zadelklachten.

Plan direct een afspraak

Wanneer komt het jou gelegen? Je kunt gemakkelijk een moment kiezen in mijn agenda voor een zadeldrukmeting. Ook kun je daar kiezen voor bijvoorbeeld een bikefit of inspanningstest. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

zadeldrukmeting