Sportfocus en Improove Coaching starten geavanceerd inspanningslabo

Sportfocus en Improove Coaching starten inspanningslabo’s in het SX gebouw in Eindhoven. Laurens Groenendijk en Cees-Jan van der Zweep zijn de eigenaren van deze bedrijven. Ze voerden al geruime tijd op zelfstandige basis de bikefits en inspanningstesten uit. Vanaf nu worden de bikefits en inspanningstesten uit eigen naam uitgevoerd. Door dezelfde mensen, op dezelfde locatie, met dezelfde én zelfs nog geavanceerdere apparatuur.

Bikefit en inspanningstest voor topsporter en recreatieve sporter

In het SX pand op Strijp-S in Eindhoven zijn de afgelopen jaren vele topsporters als recreatieve sporters langs geweest voor een bikefit of inspanningstest. Laurens en Cees-Jan zijn samen inmiddels goed voor het afnemen van duizenden inspanningstesten en bikefits. De redenen voor sporters om een bezoek te brengen aan het lab is divers. Efficiënter trainen, voorkomen van blessures, aanpakken van klachten, een meer aerodynamische houding en/of effectiever en gerichter kunnen trainen.

Geavanceerde test- en meetapparatuur

Sportfocus en Improove coaching werken met geavanceerde, professionele apparatuur. Dit wordt de komende tijd vanuit eigen naam gecontinueerd. Zo staan er in de labs bijvoorbeeld een DXA scan en een Wahoo Kickr voor het afnemen van de inspanningstesten. Voor de bikefit wordt gebruikt gemaakt van het GURU bikefitsysteem met aanvullend Bioracer motion en Bioracer Aero apparatuur. Hierdoor waan je je tijdens de bikefit in een virtuele windtunnel.

Laurens is naast het afnemen van duizenden bikefit en inspanningstesten ook Coordinator Nederlands Team Ultratrail en ervaren topsportbegeleider binnen het hardlopen, trailrunnen en triathlon. Hij heeft 20 jaar ervaring als looptrainer en is gespecialiseerd in het opstellen van specifieke krachtprogramma’s voor diverse disciplines.

Cees-Jan van der Zweep van Improove Coaching, inspanningstester

Cees-Jan heeft vier jaar lang op diverse locaties conditietesten afgenomen en heeft daarmee veel ervaring opgebouwd met het geven van trainingsadvies op alle verschillende niveau´s. Van beginnende fietsers en lopers tot en met de begeleiding van talentvolle belofte wielrenners. De begeleiding is zijn focus geworden met het starten van zijn eigen bedrijf Improove Coaching

Benieuwd geworden? Kijk rond op onze sites, neem contact op of kom langs!

laurens en cees-jan bikefit en inspanningstest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

[custom-twitter-feeds]

Insta

[instagram-feed]