combipakket

Wil je in de juiste houding op de fiets zitten?  En wil je ook meteen weten hoe je er conditioneel voor staat? Kies dan voor het combipakket van SportFocus. Combineer het inspanningsonderzoek en de fietspositionering op één dag. Een compleet en praktisch pakket, inclusief lunch! Dit alles in een fantastische omgeving: het sportlab in het SX gebouw op Strijp S in Eindhoven.

Bikefit

We beginnen de dag met de bikefit. Tijdens dit eerste gedeelte wordt de bikefit afgenomen. We zorgen ervoor dat je optimaal op je fiets komt te zitten zodat je klachten vermindert en voorkomt, comfortabeler op de fiets zit en tegelijk prestaties verhoogt. We maken onder andere een analyse van jouw lichaam, een scan van de fiets, stellen de schoenplaatjes af en uiteraard komt de 3 d fietspositionering en fietsafstelling aan bod. Lees hier meer over de bikefit.

Na de bikefit staat er een lunch voor je klaar en kunnen we de ochtend evalueren.

Inspanningstest

Niet voor niets kies je voor een inspanningstest. Je wil weten hoe je ervoor staat en hoe je efficiënt je prestaties verder kunt verbeteren. Met de resultaten uit de inspanningstest kun je vooruit. Na de test bespreken we de resultaten en kun je voortaan  gericht en efficient trainen. Bespaar tijd en voorkom de kans op blessures en overtraining. We kijken namelijk uitgebreid hoe je huidige niveau van je conditie is. En daarbij krijg je inzicht in je optimale hartslagzones en trainingsadvies. Lees meer over de inspanningstest.
Twee vligen in één klap met dit combipakket t.w.v. 425 euro.
Bel, mail, app of vul het contactformulier in. Dan plannen we deze topdag snel!

20 Responses to “combipakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

[custom-twitter-feeds]

Insta

[instagram-feed]