Heropening Testlab SX gebouw

We zijn alweer een aantal maanden onderweg met het testlab van SportFocus en Improove coaching. De weken tot aan de grote heropening hebben we hard gewerkt aan de metamorfose. En om alles tot in de puntjes af te werken. In het SX gebouw is de voormalige SX Sportclub omgetoverd tot Work Healthclub. Dezelfde stijl is in het testlab doorgetrokken.

De inrichting is niet voor niets in dezelfde stijl. Dit geeft aan dat de samenwerking tussen het testlab van Improove en Sportfocus heel goed loopt. In de toekomst gaan we de samenwerking verder intensiveren.

4 oktober was de feestelijke heropening. Het was geweldig om de enthousiaste reacties in ontvangst te mogen nemen. Wil je een keer komen kijken? Neem dan vooraf wel even contact op. Een bikefit of inspanningstest plan je gemakkelijk zelf in de online agenda.

Comments are closed.

[custom-twitter-feeds]

Insta

[instagram-feed]