hardloop tips in unieke masterclass

Masterclass: Meer met minder.

Hoe bereik je met slim trainen jouw sportieve droom doel

Hardloop tips voor de hardloper die meer wil halen uit de trainingen en in 2020 fit aan de start wil staan. Met de volgende onderdelen:

  • Lezing Blessure preventie
  • Workshop Krachttraining ter blessurepreventie
  • Lezing Het belang van herstel
  • Lezing Het ideale trainingsplan

aanmelden masterclass hardloop tips

Hoe was loopjaar 2019 voor jou? En wat gaat 2020 brengen? Wat ging er goed? Wat waren de hoogtepunten? En wat kan er beter? Hoe ga je ervoor zorgen dat je in 2020 optimaal gaat presteren? Dat je bij de geplande wedstrijden helemaal fit en blessurevrij aan de start staat? Trainer-Coach Laurens Groenendijk en Sportarts Mirjam Steunebrink zijn experts op dit gebied en delen hun kennis graag met je tijdens deze unieke Masterclass “Meer met minder – Hoe bereik je met slim trainen jouw sportieve droom doel”

Lezing Blessure preventie.

Door Sportarts Mirjam Steunebrink

Tijdens de lezing “blessure preventie” legt Mirjam uit wat de belangrijkste risicofactoren op loopblessures zijn. Hoe ontstaan blessures? Hoe kun je blessures vroegtijdig herkennen en wat kun je zelf doen om blessures te voorkomen?

Workshop: Krachttraining ten bate van blessure preventie

Door Tester – Trainer – Coach Laurens Groenendijk

Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt Laurens uit waar je bij krachttraining op moet letten. Alleen door de juiste krachttraining en correcte uitvoer daarvan werkt dit preventief. Na de theorie ga je zelf ervaren wat de juiste uitvoer van de krachttraining is.

 

Lezing: Het belang van herstel

Door Sportarts Mirjam Steunebrink

Tijdens de lezing “herstel” gaat Mirjam in op het belang van herstel. Om goed te kunnen presteren is het belangrijk om de juiste maatregelen op het juiste moment te nemen. Ontdek welke herstelbevorderende maatregelen dat zijn.

 

Lezing: Het ideale trainingsplan

Door Tester – Trainer – Coach Laurens Groenendijk

Laurens haakt hierop in door een overzicht te geven over juiste trainingsvolgorde om dit herstel in de praktijk ook effectief te kunnen gebruiken binnen zowel korte als lange termijnplanning.

Professionals geven praktische hardloop tips

Mirjam Steunebrink | Sportarts

Mirjam is zelf fervent ultra-bergloopster en triatleet. Ze is een ervaren sportarts bij het Martini Sportmedisch Centrum in Groningen en bij Sportgeneeskunde Friesland in Heerenveen. Daarnaast is Mirjam bondsarts van de KNSB en is ze als topsportarts verbonden aan NOC*NSF. Ze gaat mee als teamarts naar Internationale Atletiektoernooien. Ook is Mirjam medisch expert bij Hardlopen.nl. Momenteel volgt ze nog de opleiding tot arts bekwaam in de Berggeneeskunde.

Tester – Trainer – Coach Laurens Groenendijk

Laurens is fanatiek sporter binnen verschillende disciplines, is trainer-coach, bewegingsdeskundige en bikefitter binnen zijn eigen onderneming Sportfocus. Hieronder vallen een testlab, gespecialiseerd in inspanningstesten en bikefit voor alle takken van (duur)sporten en een beweegstudio voor personal training en krachttraining begeleiding. Daarnaast begeleidt hij zo’n 50 atleten op het gebied van hardlopen, trailen, fietsen en triathlon. Sinds 2013 is hij als Coach – Coördinator verantwoordelijk voor Team NL Ultratrail.

Wanneer: zaterdag 4 april 2020 van 9:00-14:00
Voor wie? De fanatieke hardloper die meer uit zijn of haar trainingen wil halen.
Locatie: Sporthotel Papendal
Kosten: 139 euro pp
Aanmelden incl betaling via: https://billetto.nl/e/xxx-Tickets-408227
Maximaal aantal deelnemers: 20

Vragen?

Mail gerust naar: laurens@sportfocus040.nl
of mirjamsteunebrink@gmail.com

Comments are closed.

[custom-twitter-feeds]

Insta

[instagram-feed]