Nieuw: Bioracer Motion en Bioracer Aero

Sinds enkele dagen zijn het GURU system en het Bioracer Motion system samengevoegd. Een unieke integratie. De Bikefit bij SportFocus is nu een nog grotere belevenis geworden!

Bioracer Motion

Twintig sensoren gekoppeld aan geavanceerde software zorgen ervoor dat je via Kinect camera’s uiteindelijk perfect op je fiets gepositioneerd zit. Onder andere aan de hand van hoekmetingen. Vooral het gemak waarmee de combinatie van de systemen de metingen doen, gekoppeld aan de snelle en eenvoudige, geautomatiseerde aanpassingen via het GURU system maken deze bikefitting tot de ultieme ervaring.

Bioracer Aero – Virtuele Windtunnel

Daarnaast is vanaf nu ook de virtuele / digitale windtunnel operationeel. Ofwel de Bioracer Aero. Op eenvoudige wijze wordt met een greenscreen en een high speed camera gekeken naar de aerodynamische positie op je fiets. Vooral voor tijdrit- en triathlon-posities is dit een bijzonder effectieve manier om meer te halen uit je prestaties.
Het systeem geeft directe feedback over je positie en verbeterpunten. Je kunt direct aanpassingen doorvoeren waardoor je snel in de meest aerodynamische positie op de fiets zit.

lees meer over de Bikefit op deze website of neem contact met me op voor meer informatie

bioracer aero

op het scherm zie je direct welke houding volgens Bioracer Aero de meest Aerodinamsche is

 

bioracer meters

20 sensoren doen de hoekmetingen

guru bioracer

Op de Guru verandert jouw positie automatisch. Voel direct de nieuwe houding.

 

Comments are closed.

[custom-twitter-feeds]

Insta

[instagram-feed]